<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:verdana, helvetica, sans-serif;font-size:10pt"><div><span>Using this option, the file compiles OK, but YAP fails to display the picture after using TeX mproof. The error message is this:</span></div><div><br><span></span></div><div><span>MiKTeX Problem Report<br>Message: Some PostScript specials could not be rendered.<br>Data: Error: /undefined in cmmi10<br>Operand stack:<br>   --nostringval--   PermitFileReading   --nostringval--   PermitFileWriting   --nostringval--   (A)<br>Execution stack:<br>   %interp_exit   .runexec2   --nostringval--   --nostringval--   --nostringval--   2   %stopped_push   --nostringval--   --nostringval--   --nostringval--   false   1   %stopped_push  
 1914   1   3   %oparray_pop   1913   1   3   %oparray_pop   1897   1   3   %oparray_pop   1787   1   3   %oparray_pop   --nostringval--   %errorexec_pop   .runexec2   --nostringval--   --nostringval--   --nostringval--   2   %stopped_push   --nostringval--<br>Dictionary stack:<br>   --dict:1166/1684(ro)(G)--   --dict:0/20(G)--   --dict:78/200(L)--   --dict:95/300(L)--   --dict:42/200(L)--<br>Current allocation mode is local<br>MiKTeX GPL Ghostscript  9.00: Unrecoverable error, exit code 1<br><br>Source: Libraries\MiKTeX\Dvi\Ghostscript.cpp<br>Line: 372<br>MiKTeX: 2.9<br>OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)<br>Invokers:
 explorer/cmd<br>SystemAdmin: yes<br>PowerUser: no<br>Root0: C:\Documents and Settings\OSY98\Application Data\MiKTeX\2.9<br>Root1: C:\Documents and Settings\OSY98\Local Settings\Application Data\MiKTeX\2.9<br>Root2: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MiKTeX\2.9<br>Root3: C:\Program Files\MiKTeX 2.9<br>UserInstall: C:\Documents and Settings\OSY98\Application Data\MiKTeX\2.9<br>UserConfig: C:\Documents and Settings\OSY98\Application Data\MiKTeX\2.9<br>UserData: C:\Documents and Settings\OSY98\Local Settings\Application Data\MiKTeX\2.9<br>CommonInstall: C:\Program Files\MiKTeX 2.9<br>CommonConfig: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MiKTeX\2.9<br>CommonData: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MiKTeX\2.9</span></div><div><br><span></span></div><div><span>Thanks a lot for your time.</span></div><div><span></span> <br></div><div><font color="#0000ff" face="verdana, helvetica, sans-serif" size="2"><b>Carlos
 MallÚn</b></font></div><div><br></div>  <div style="font-family: verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div dir="ltr"> <font face="Arial" size="2"> <hr size="1">  <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b> Reinhard Kotucha <reinhard.kotucha@web.de><br> <b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> Carlos Mallen <varphi625-x@yahoo.com.mx> <br><b><span style="font-weight: bold;">Cc:</span></b> "reinhard.kotucha@web.de" <reinhard.kotucha@web.de>; Karel <akk64@quick.cz>; "metapost@tug.org" <metapost@tug.org> <br> <b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Tuesday, February 7, 2012 2:19 PM<br> <b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b> Re: [metapost] Problem using LaTeX in MetaPost<br> </font> </div> <br>
On 2012-02-07 at 11:53:10 -0800, Carlos Mallen wrote:<br><br> > Hi,<br> > <br> > If I understand correctly, this means that I won't be able to use<br> > LaTeX in MetaPost, right? At least not with MiKTeX 2.9.<br><br>You can probably use it with the command line option --tex=latex.<br><br>This tells mpost which engine to use _before_ it reads its input file.<br><br>If this works, it might be worthwhile to file a bug report to the<br>MiKTeX maintaner(s).<br><br>Regards,<br>  Reinhard  <br><br>-- <br>----------------------------------------------------------------------------<br>Reinhard Kotucha                                      Phone: +49-511-3373112<br>Marschnerstr. 25<br>D-30167 Hannover                              mailto:<a
 ymailto="mailto:reinhard.kotucha@web.de" href="mailto:reinhard.kotucha@web.de">reinhard.kotucha@web.de</a><br>----------------------------------------------------------------------------<br>Microsoft isn't the answer. Microsoft is the question, and the answer is NO.<br>----------------------------------------------------------------------------<br><br><br> </div> </div>  </div></body></html>