[OS X TeX] problem with new TeX i-Package

Gerben Wierda Gerben.Wierda at rna.nl
Mon Oct 25 21:23:29 CEST 2004


On 25 Oct 2004, at 20:43, Gerben Wierda wrote:

> The cont-en link to pdfetex seems to be not created. I'll have to 
> investigate.
>
> G
>
> On 25 Oct 2004, at 20:34, Alan Bowen wrote:
>
>> I have just installed the new TeX i-Package with TeX Live 2004 using 
>> Gerben’s i-Installer and now I cannot typeset any file using ConTeXt.
>>
>> I have tried the script, ruby 
>> /usr/local/teTeX/share/texmf.tetex/scripts/context/ruby/textools.rb 
>> --fixtexmftrees ~/Library/texmf, but to no avail.
>>
>> Any suggestions would be much appreciated. I append the console 
>> report FYI.
>>
>> Alan
>>
>> ______________________________
>> TeXExec 4.3 - ConTeXt / PRAGMA ADE 1997-2004
>>
>>             executable : pdfetex
>>                 format : cont-en
>>              inputfile : 2004-05-02_Calvo
>>                 output : pdftex
>>              interface : en
>>           current mode : none
>>                TeX run : 1
>>
>> sh: line 1: cont-en: command not found

this shouldn't happen. texexec calls pdfetex with a --fmt, not by 
making a command.

It would be interesting to see why this happens because the texexec I 
ship is version 5.0

Thinking about it, I guess you installed the new TeX but you had an old 
ConTeXt updater installed. Either remove the ConTeXt update package or 
update and install it again would probably solve your issue.

I guess I need to remove a ConTeXt updater from texmf.local when TL2004 
is installed. Ugly, because normally I would leave texmf.local to the 
site admin and leave it alone. I have to think about this one.

G
--------------------- Info ---------------------
Mac-TeX Website: http://www.esm.psu.edu/mac-tex/
           & FAQ: http://latex.yauh.de/faq/
TeX FAQ: http://www.tex.ac.uk/faq
List Post: <mailto:MacOSX-TeX at email.esm.psu.edu>





More information about the Macostex-archives mailing list